Gerja Kromdijk

Salarisadministrateur

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module LoSa | Kraan Bouwcomputing

Salarisadministratie bouw

Veel (bouw)bedrijven hebben hun loon- en salarisadministratie uitbesteed aan de accountant of een ander bureau. Maar zou u dit niet liever zelf willen doen als er een duidelijke en eenvoudige mogelijkheid voor was? Kraan biedt u deze mogelijkheid! U heeft bij ons de keuze om de verwerking volledig in eigen huis te doen of de verwerking uit te besteden aan ons servicebureau, welke volledig op de hoogte is van de laatste wijzigingen op CAO-gebied en eventuele veranderingen nauwlettend in de gaten houdt en direct op de juiste wijze doorvoert.

Gerja Kromdijk

Salarisadministrateur

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Losa

Belangrijke eigenschappen:

Loon- en salarisverwerking in huis of in service

Altijd op de hoogte van alle wetswijzigingen

Integratie met uw overige bedrijfsprocessen

Eenvoudiger inleners registeren

Ondersteunt door het Kraan verwerkeringsbureau

Ontdek Salarisadministratie van Kraan

Losse of geïntegreerde loonadministratie in de bouw

Het (drie)dubbel invoeren van uren voor zowel de projectadministratie, regiefacturen en de loon- en salarisverwerking (LoSa) is voorgoed verleden tijd. Met de KRAAN module LoSa voert u eenmalig de uren in die vervolgens als basis dienen voor de projectadministratie en zelfs op de gespecificeerde regiefactuur voor de opdrachtgever kunnen komen te staan, volledig geïntegreerd dus. Zelfs vanaf de bouwplaats kunnen de uren ingevoerd worden. Uiteraard is de software ook inzetbaar voor 4-wekelijkse verloning. Verwerking als service of verwerking in eigen huis, aan u de keuze. En heeft u behoefte aan alleen een goede loonadministratie? Geen enkel probleem, KRAAN LoSa kan ook op zichzelf staand gebruikt worden.

Voor wie is loon- en salarisadministratie?

Naast aannemers, projectontwikkelaars en bouwbedrijven wordt onze loon- en salarisadministratie software ook gebruikt door stukadoorsbedrijven, schildersbedrijven, metselbedrijven, klein- en grootmetaal bedrijven en timmerfabrieken. Groot of klein bedrijf, de oplossing is geschikt voor iedereen.

Meer informatie over KRAAN Loon- en Salarisadministratie voor de bouw

Download de LoSa productflyer en ontdek wat voor u de verschillen zijn als u loon- en salarisadministratie in eigen beheer uitvoert of als u dit als service bij ons afneemt. Bent u geïnteresseerd in de LoSa module van KRAAN? Of wilt u de loon- en salarisverwerking aan ons uit handen geven? Neem dan contact met ons op zodat we vrijblijvend de mogelijkheden voor u kunnen bespreken. Stuur ons een bericht via het contactformulier op de website of bel ons op het telefoonnummer 010 - 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Lonen en Salarissen?