Productoverzicht

Salarisadministratie bouw

Veel (bouw)bedrijven hebben hun loon- en salarisadministratie uitbesteed aan de accountant of een ander bureau. Maar zou u dit niet liever zelf willen doen als er een duidelijke en eenvoudige mogelijkheid voor was? Kraan biedt u deze mogelijkheid! U heeft bij ons de keuze om de verwerking volledig in eigen huis te doen of de verwerking uit te besteden aan ons servicebureau, welke volledig op de hoogte is van de laatste wijzigingen op CAO-gebied en eventuele veranderingen nauwlettend in de gaten houdt en direct op de juiste wijze doorvoert.

Losse of geïntegreerde loonadministratie in de bouw

Het (drie)dubbel invoeren van uren voor zowel de projectadministratie, regiefacturen en de loon- en salarisverwerking is voorgoed verleden tijd. Met de KRAAN module LoSa voert u eenmalig de uren in die vervolgens als basis dienen voor de projectadministratie en zelfs op de gespecificeerde regiefactuur voor de opdrachtgever kunnen komen te staan, volledig geïntegreerd dus. Zelfs vanaf de bouwplaats kunnen de uren ingevoerd worden. Uiteraard is de software ook inzetbaar voor 4-wekelijkse verloning. Verwerking als service of verwerking in eigen huis, aan u de keuze. En heeft u behoefte aan alleen een goede loonadministratie? Geen enkel probleem, KRAAN LoSa kan ook op zichzelf staand gebruikt worden.

Centrale urenregistratie

Voordelen

Loon- en salarisverwerking in eigen huis of in serviceverwerking
Altijd op de hoogte van alle wetswijzigingen en aanpassingen
Integratie met uw overige bedrijfsprocessen

Voor wie is loon- en salarisadministratie?

Naast aannemers, projectontwikkelaars en bouwbedrijven wordt onze loon- en salarisadministratie software ook gebruikt door stukadoorsbedrijven, schildersbedrijven, metselbedrijven, klein- en grootmetaal bedrijven en timmerfabrieken. Groot of klein bedrijf, de oplossing is geschikt voor iedereen.

Meer informatie over KRAAN Loon- en Salarisadministratie voor de bouw

Download de LoSa productflyer en ontdek wat voor u de verschillen zijn als u loon- en salarisadministratie in eigen beheer uitvoert of als u dit als service bij ons afneemt. Bent u geïnteresseerd in de LoSa module van KRAAN? Of wilt u de loon- en salarisverwerking aan ons uit handen geven? Neem dan contact met ons op zodat we vrijblijvend de mogelijkheden voor u kunnen bespreken. Stuur ons een bericht via het contactformulier op de website of bel ons op het telefoonnummer 010 – 28 66 666.

Quotes

Raymond Barendse - Vehoec Aannemers B.V.
Raymond Barendse

“Kraan tilt ons naar een hoger niveau.”

Chris de Boer - Mercuur Bouw
Chris de Boer

“De software is gebruiksvriendelijk, uitbreiden is makkelijk mogelijk en het contact met de mensen van Kraan is altijd goed.”

Frank van der Meer - Meerbouw Pijnacker
Frank van der Meer

“Kraan ondersteunt ons met de verdere groei van ons bouwbedrijf”

Cor de Jong - Bouwbedrijf Bakker Arkel
Cor de Jong

“Wij leggen álles vast in KRAAN”

Jacco van den Hogen - Van den Hogen Bouwbedrijven
Jacco van den Hogen

“We hadden 10 jaar eerder met KRAAN moeten starten!”

Jaap van Rijsten - Vazet Realisatie
Jaap van Rijsten

“Integrale processen vragen een integrale ondersteuning”

Voordelen van kraan

Specifiek voor de bouw
Microsoft look and feel
Voor klein-, midden- en grootbedrijf
Uitbreiden naar behoefte
Korte implementatie trajecten
Samen met de klant ontwikkeld
Toekomstvisie met o.a. BIM en mobiel werken

Total Service Bouwsoftware

Een vast bedrag per maand, passende modules en altijd up to date!

Evenementen

Wilt u meedoen aan een van onze workshops, wilt u weten wanneer weer wij aanwezig zijn op een beurs of voor andere belangrijke data check onze kalender voor de tijd, locatie en aanvullende informatie.

BIM nCalc infosessies

BIM is inmiddels gemeengoed geworden. Toch merken wij dat veel bedrijven nog zoekende zijn op het gebied van BIM. Voor ons een reden om u graag te laten zien wat de mogelijkheden met betrekking tot de prijsvorming zijn door gebruik te maken van beschikbare informatie uit een BIM model. Schrijf u nu in voor onze infosessie op donderdag 15 maart of donderdag 19 april!

lees meer Lees meer | Kraan Bouwcomputing - Bouwsoftware

19 apr 2018

Onze klanten

Op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in de voor de nieuwsbrief!