Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Ketenintegratie | Kraan Bouwcomputing

(Keten)integraties

Steeds vaker wordt er verwacht dat u geautomatiseerd samen gaat werken. Eerder betekende dit veel maatwerk en hele lang trajecten. Dit is niet meer nodig!Maak koppelingen met uw leveranciers op opdrachtgevers conform de Ketenstandaard, waaronder bijvoorbeeld Kovra voor de uitwisseling met woningbouwcorporaties. Of integreer met derden zoals onze partners ViaData, PCA, Home-DNA en OCR-herkensoftwareleveranciers zoals WhiteVision en Z-Solutions. Met de KRAAN software sluit u makkelijk aan!
Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
ketenintegratie

Belangrijke eigenschappen:

Veel minder handmatige handelingen

Realtime inzicht voor opdrachtgever(s)

Specialisme voor softwarepartner

Bewezen standaard koppelingen

Professionele uitstraling in de keten

Kraan Bouwcomputing in twee minuten

Gegevens eenmalig invoeren

Het dubbel invoeren van gegevens in verschillende software oplossingen is niet meer van deze tijd! Kraan heeft diverse integraties ontwikkeld met software(keten)partners zodat gegevens eenmalig ingevoerd worden. Kraan heeft daarnaast ook integraties ontwikkeld met software oplossingen die uw opdrachtgevers gebruiken. Zo ontstaat er echte ketensamenwerking en hebben de ketenpartners realtime inzicht in de status van een project of opdracht.

Verhouding onderaannemer-hoofdaannemer

Ook in de verhouding onderaannemer-hoofdaannemer bieden wij slimme oplossingen die het allemaal gemakkelijker maken. Neem bijvoorbeeld het versturen van een verkoopfactuur in xml/ubl formaat die door de hoofdaannemer direct ingelezen kan worden in de financiële- en projectadministratie.

Wilt u meer weten over KRAAN ?

Gerelateerde producten

Module Service & Onderhoud | Kraan Bouwcomputing

Service & Onderhoud

Werk snel en efficiënt uw klachten, meldingen en ander kortlopend werk af. Zet uw werk eenvoudig om één of meerdere (digitale) werkbonnen. Wilt u ook meer grip en overzicht op die talloze kleine klussen?

Lees meer
Module Renovatie | Kraan Bouwcomputing

Renovatie

Kraan Renovatie voor grootschalige renovatieprojecten en mutatie onderhoud. De werkzaamheden kunnen digitaal worden opgenomen en direct worden verwerkt tot een calculatie.

Lees meer
Module Planning | Kraan Bouwcomputing

Planning

Op eenvoudige wijze een geheel project verplaatsen, dat kan! Wilt u een overall planning of een planning per project? Welke mensen zet u in op welk project. Download de 30 dagen proeflicentie!

Lees meer