Ketenintegratie

Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Ketenintegratie | Kraan Bouwcomputing

(Keten)integraties

Maak koppelingen conform de Ketenstandaard, waaronder Kovra voor de uitwisseling met woningbouwcorporaties. En integreer met derden zoals onze partners ViaData, Home-DNA en OCR-herkensoftwareleveranciers zoals WhiteVision en Z-Solutions.
Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Gegevens eenmalig invoeren

Het dubbel invoeren van gegevens in verschillende software oplossingen is niet meer van deze tijd! Kraan heeft diverse integraties ontwikkeld met software(keten)partners zodat gegevens eenmalig ingevoerd worden. Kraan heeft daarnaast ook integraties ontwikkeld met software oplossingen die uw opdrachtgevers gebruiken. Zo ontstaat er echte ketensamenwerking en hebben de ketenpartners realtime inzicht in de status van een project of opdracht.

Verhouding onderaannemer-hoofdaannemer

Ook in de verhouding onderaannemer-hoofdaannemer bieden wij slimme oplossingen die het allemaal gemakkelijker maken. Neem bijvoorbeeld het versturen van een verkoopfactuur in xml/ubl formaat die door de hoofdaannemer direct ingelezen kan worden in de financiële- en projectadministratie.

Voordelen van (Keten)integraties

Eenmalig invoeren van gegevens Realtime inzicht voor opdrachtgever(s) Specialisme voor softwarepartner Bewezen standaard koppelingen Professionele uitstraling in de keten
Software voor de bouw | Kraan Bouwsoftware

“Met management rapportages kunnen we heel goed laten zien wat de status is van alle meldingen die zijn binnengekomen”