Partners

Connect IT | Partner Kraan Bouwcomputing


ViaData – Connect-IT

Kraan werkt op gebied van Service & Onderhoud samen met de software van ViaData, Connect-It genaamd. Zij leveren de oplossing voor het plannen van werkbonnen en voorzien de vakman van een handige App om de werkbonnen af te handelen. Uiteraard geïntegreerd met de KRAAN software. Ook verbinden de andere ketenpartners door middel van het klantenportaal of het onderaannemersportaal. Kijk voor meer informatie op www.bouwservicekanbeter.nl of www.connect-it.com.

 

 

Digisource | Partner Kraan Bouwcomputing


Digisource

Digisource is de partner van Kraan als het gaat om KRAAN in de Cloud. Zorgeloos automatiseren, daar staat Digisource voor. Daarnaast kunnen zij u ontzorgen in het beheer van uw ICT-omgeving, de inrichting van uw eigen cloud, de verbindingen waarmee u uw netwerken benadert of de telefonielijnen die u gebruikt. www.digisource.nl.

 

WhiteVision | Partner Kraan Bouwcomputing


Whitevision

WhiteVision werkt nauw samen met Kraan waarbij zij scan&herken software aanbieden, die volledig aansluit op de standaard connectoren van Kraan. Zo ontstaat er geen inconsistentie in de data en zal het systeem ook bij toekomstige updates of uitbreidingen betrouwbaar blijven werken. Op deze manier helpt WhiteVision bedrijven met het digitaal verwerken van inkoopfacturen en serviceorders. Kijk voor meer informatie op www.whitevision.nl.

 

MOS BV | Partner Kraan Bouwcomputing


NBVK

Kraan blijft als partner van het NVBK op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de bouwkostendeskundige. Onze calculatie oplossingen worden hiermee continue tegen het licht gehouden en doorontwikkeld. Kijk voor meer informatie op https://www.nvbk.nl.

 

Dialoc | Partner Kraan Bouwcomputing


Dialoc

Voor het chippen en scannen van alle materieel ten behoeve van een duidelijk overzicht in de materieeladministratie heeft Kraan gekozen voor Dialoc als partner. Kijk voor meer informatie op www.dialocid.com.

 

Ketenstandaard Bouw en Installatie | Partner Kraan Bouwcomputing


Ketenstandaard Bouw en Installatie: Sales en Etim

Al jaren lang ondersteund Kraan de Ketenstandaard Bouw en Installatie, eerder ook wel Sales in de Bouw. Zij zetten zich in voor standaardisering in de bouw en installatie branche. Kraan gelooft in standaarden, want waarom zou je steeds het wiel opnieuw uitvinden. Met deze standaard kan je makkelijker met elkaar koppelen (ketenintegratie), eenvoudiger gegevens uitwisselen, factureren enz. Denk hierbij aan het inlezen van artikelbestanden en integraties met woningcorporaties. Kijk voor meer informatie op www.ketenstandaard.nl.

Hornbach-Profiservice-partner


HORNBACH ProfiService

HORNBACH ProfiService biedt een service op maat voor de professional in de bouw. Kraan heeft samen met HORNBACH ProfiService een pakket met KRAAN modules samengesteld, gericht op de ZZP’ers en klein bouw- en onderhoudsbedrijven. Klanten van de HORNBACH Profiservice kunnen gebruik maken van de ProfiService Bouwsoftware. Kijk voor meer informatie over deze samenwerking op www.profibouwsoftware.nl