Partners

Connect IT | Partner Kraan Bouwcomputing


ViaData – Connect-IT

Kraan werkt op gebied van Service & Onderhoud samen met de software van ViaData, Connect-It genaamd. Zij leveren de oplossing voor het plannen van werkbonnen en voorzien de vakman van een handige App om de werkbonnen af te handelen. Uiteraard geïntegreerd met de KRAAN software. Ook verbinden de andere ketenpartners door middel van het klantenportaal of het onderaannemersportaal. Kijk voor meer informatie op www.bouwservicekanbeter.nl of www.connect-it.com

 

 

Digisource | Partner Kraan Bouwcomputing


Digisource

Digisource is de partner van Kraan als het gaat om KRAAN in de Cloud. Zorgeloos automatiseren, daar staat Digisource voor. Daarnaast kunnen zij u ontzorgen in het beheer van uw ICT-omgeving, de inrichting van uw eigen cloud , de verbindingen waarmee u uw netwerken benadert of de telefonielijnen die u gebruikt. www.digisource.nl.

 

WhiteVision | Partner Kraan Bouwcomputing

Whitevision
WhiteVision is als partner actief bij verschillende klanten van Kraan, waar gekozen is voor de scan-, herken- en/of workflowoplossing voor de verwerking van inkoopfacturen in combinatie met KRAAN Financieel en/of Procesbewaking. Kijk voor meer informatie op www.whitevision.nl.

 

Dialoc | Partner Kraan Bouwcomputing

 

Dialoc
Voor het chippen en scannen van alle materieel ten behoeve van een duidelijk overzicht in de materieeladministratie heeft Kraan gekozen voor Dialoc als partner. Kijk voor meer informatie op www.dialocid.com.