Partners

connect-it


ViaData – Connect-IT

Kraan werkt op gebied van Service & Onderhoud samen met de software van ViaData, Connect-It genaamd. Zij leveren de oplossing voor het plannen van werkbonnen en voorzien de vakman van een handige App om de werkbonnen af te handelen. Uiteraard geïntegreerd met de KRAAN software. Ook verbinden de andere ketenpartners door middel van het klantenportaal of het onderaannemersportaal. Kijk voor meer informatie op www.bouwservicekanbeter.nl of www.connect-it.com

 

 

digisource


Digisource

Digisource is de partner van Kraan als het gaat om KRAAN in de Cloud. Zorgeloos automatiseren, daar staat Digisource voor. Daarnaast kunnen zij u ontzorgen in het beheer van uw ICT-omgeving, de inrichting van uw eigen cloud , de verbindingen waarmee u uw netwerken benadert of de telefonielijnen die u gebruikt. www.digisource.nl.

 
 

whitevision

Whitevision
WhiteVision is als partner actief bij verschillende klanten van Kraan, waar gekozen is voor de scan-, herken- en/of workflowoplossing voor de verwerking van inkoopfacturen in combinatie met KRAAN Financieel en/of Procesbewaking. Kijk voor meer informatie op www.whitevision.nl.

 
 
 

i8solutions

 

I8
Onze Business Intelligence partner I8 Solutions helpt organisaties om beter te presteren in hun business. Dit doen ze door hen inzicht te geven in hun resultaten, op elke gewenste manier. Elke organisatie is anders en heeft een andere BI-oplossing nodig. Daarom steken zij veel tijd in de relatie met onze klant, zodat zij een oplossing op maat aan kunnen bieden waar de klant lang van kan profiteren. Kijk voor meer informatie op www.i8solutions.nl.

 
 

dialoc

 

Dialoc
Voor het chippen en scannen van alle materieel ten behoeve van een duidelijk overzicht in de materieeladministratie heeft Kraan gekozen voor Dialoc als partner. Kijk voor meer informatie op www.dialocid.com.

TOTAL SERVICE BOUWSOFTWARE

Een vast bedrag per maand, passende modules en altijd up to date!

Quotes

Raymond Barendse - Vehoec Aannemers B.V.
Raymond Barendse

“Kraan tilt ons naar een hoger niveau.”

Chris de Boer - Mercuur Bouw
Chris de Boer

“De software is gebruiksvriendelijk, uitbreiden is makkelijk mogelijk en het contact met de mensen van Kraan is altijd goed.”

Frank van der Meer - Meerbouw Pijnacker
Frank van der Meer

“Kraan ondersteunt ons met de verdere groei van ons bouwbedrijf”

Cor de Jong - Bouwbedrijf Bakker Arkel
Cor de Jong

“Wij leggen álles vast in KRAAN”

Jacco van den Hogen - Van den Hogen Bouwbedrijven
Jacco van den Hogen

“We hadden 10 jaar eerder met KRAAN moeten starten!”

Jaap van Rijsten - Vazet Realisatie
Jaap van Rijsten

“Integrale processen vragen een integrale ondersteuning”

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE
LAATSTE ONTWIKKELINGEN?

Schrijf u nu in de voor de nieuwsbrief!

Evenementen

Wilt u meedoen aan een van onze workshops, wilt u weten wanneer weer wij aanwezig zijn op een beurs of voor andere belangrijke data check onze kalender voor de tijd, locatie en aanvullende informatie.

Renovatiebeurs 2018

Bezoek ons tijdens de Renovatiebeurs 2018 op 23, 24 en 25 mei 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch

lees meer Lees meer | Kraan Bouwcomputing - Bouwsoftware

23 mei 2018

Onze klanten

Al meer dan 50 jaar levert Kraan software voor de bouw- en vastgoedbranche. Elke dag zijn wij druk om betrouwbare en innovatieve software te maken voor klein-, midden- en grootbedrijf, waaronder: