Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Facturatieprogramma bouw | Kraan Bouwcomputing

Facturatieprogramma bouw

Of het nu een regie- of termijnfactuur is, u wilt uw projecten snel en conform afspraak aan uw opdrachtgever factureren. Met de module KRAAN Facturering heeft u per project een duidelijk overzicht van het gehele facturatieproces. Dit zorgt ervoor dat u uw facturen altijd tijdig kunt versturen aan uw opdrachtgevers. En bovendien is het genereren van facturen in onze facturatiesoftware een fluitje van een cent. U bespaart hierdoor tijd én houdt grip op uw inkomsten!

Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Elektronisch factureren (E-facturen)

Met het facturatieprogramma van Kraan Bouwcomputing heeft u de mogelijkheid om elektronische facturen in allerlei formaten te versturen. Dit kan conform de Ketenstandaard in XML-formaat, in pdf-formaat of zelfs conform het UBL-formaat. De wijze van verzending kan worden vastgelegd op de debiteurenkaart. Ook wat betreft de lay-outs van de facturen bent u flexibel, want deze kunt u per opdrachtgever bepalen.
Facturering software | Kraan Bouwcomputing

Alle kosten factureren

Wanneer u gebruikmaakt van onze facturatiesoftware, vergeet u nooit meer kosten te factureren! U kunt een project namelijk pas afsluiten wanneer alle kosten zijn gefactureerd, alle termijnen zijn verstuurd óf het meer- en minderwerk is doorbelast aan de klant. En natuurlijk is het ook mogelijk om verzamelfacturen te versturen.

Aansturing vanuit diverse modules

De module Facturering wordt aangestuurd vanuit diverse andere KRAAN modules. Zo kunnen er bijvoorbeeld regiefacturen gegenereerd worden vanuit de module Service & Onderhoud, via de module Kopersbeheer worden alle gekozen opties geïntegreerd en vanuit de module Materieel kunnen verhuurnota’s worden opgehaald. Uiteraard is onze facturatiesoftware ook geïntegreerd met de module Financieel, waardoor u de volledige project- en financiële administratie inzichtelijk heeft.

Facturatiesoftware van Kraan Bouwcomputing

Meer weten over onze facturatiesoftware of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze accountmanagers? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 010 – 28 66 666.

Voordelen van Facturatieprogramma bouw

Diverse formaten zoals pdf, UBL en XML Flexibele lay-outs Integratie met diverse modules Grip op uw inkomsten Vrije tekst facturen
Nieuwbouw-school-Kamerik-kwakkenbos

“Door te automatiseren kunnen wij onze mensen laten doen waar ze goed in zijn.”