Productoverzicht

Moeiteloos een meerjarenonderhoudsplan opstellen aan de hand van NEN 2767, dé norm voor de conditiemeting van gebouwen? Het kan met de module KRAAN Systematisch Onderhoud. Onze specialistische MJOP software helpt u om uw vastgoed of het vastgoed van uw opdrachtgever in uitstekende conditie te houden aan de hand van een helder onderhoudsplan voor de komende jaren.

Voorkom onverwachte onderhoudskosten

Vaak wordt het onderhoud van een gebouw als noodzakelijk kwaad gezien, maar dit maakt het natuurlijk niet minder belangrijk. Met meerjarenonderhoudsplan software voorkomt u dat u in de toekomst voor onaangename verrassingen komt te staan. Zo kunt u in de MJOP software van Kraan gemakkelijk een lange termijn onderhoudsplanning opstellen en beheren, waardoor u exact inzichtelijk maakt welke onderhoudskosten u in welk jaar kunt verwachten. Bijkomend voordeel is dat u de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden optimaal kunt spreiden. Kosten worden zo verdeeld over de jaren, terwijl de kwaliteit op een onverminderd hoog niveau blijft.

Meerjarenonderhoudsplan en Total Cost of Ownership

Traditioneel was meerjarenonderhoud het speelveld van vastgoedbeheerders en VVE’s. Toch beginnen tegenwoordig steeds meer bouwbedrijven zich voor MJOP te interesseren. Dit is een logisch gevolg van het feit dat opdrachtgevers van bouwprojecten verlangen (of zelf eisen) dat bouwbedrijven rapporteren over de Total Cost of Ownership. Dit betekent dat een bouwbedrijf een overzicht dient te maken met betrekking tot de te verwachten onderhoudskosten. Kortom, de opdrachtgever wil weten met welke onderhoudskosten zij te maken krijgt tot het moment dat zij weer afstand doet van het gebouw of tot het moment dat het gebouw wordt gesloopt. Met behulp van MJOP software van Kraan, de zogeheten module KRAAN Systematisch Onderhoud, realiseert u een dergelijke rapportage in een handomdraai.

Meerjarenonderhoudsbegroting

Voordelen

Geen technische en financiële verrassingen
Besparingen in onderhoudskosten
Optimale staat van onderhoud
Preventief uitvoeren van onderhoudswerkzaam- heden
Total Cost of Ownership beter inzichtelijk

NEN 2767 software

Door de conditiemeting van uw vastgoed uit te voeren op basis van de norm NEN 2767 kunt u tijdig sturen op eventuele gebreken. KRAAN Systematisch Onderhoud, de unieke MJOP software module van Kraan, werkt op basis van deze norm. Bovendien kunt u met onze meerjarenonderhoudsplan software ook op gebruiksvriendelijke wijze berekenen wat het kost als u bepaalde onderhoudswerkzaamheden in een eerder of in een later stadium laat uitvoeren. Zo heeft en houdt u te allen tijde volledige controle over de onderhoudskosten aan uw vastgoed.

Meer informatie over KRAAN Systematisch Onderhoud

Heeft u vragen over de module KRAAN Systematisch Onderhoud? Of bent u benieuwd wat de NEN 2767 ondersteunde MJOP software van Kraan voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen. Als vanzelfsprekend kunt u ook een e-mail sturen aan info@kraan.com of bellen met telefoonnummer 010 – 28 66 666. Onze specialisten staan u geheel vrijblijvend met veel enthousiasme en uitvoerige parate kennis te woord!

Quotes

Chris de Boer - Mercuur Bouw
Chris de Boer

“De software is gebruiksvriendelijk, uitbreiden is makkelijk mogelijk en het contact met de mensen van Kraan is altijd goed.”

Frank van der Meer - Meerbouw Pijnacker
Frank van der Meer

“Kraan ondersteunt ons met de verdere groei van ons bouwbedrijf”

Cor de Jong - Bouwbedrijf Bakker Arkel
Cor de Jong

“Wij leggen álles vast in KRAAN”

Jacco van den Hogen - Van den Hogen Bouwbedrijven
Jacco van den Hogen

“We hadden 10 jaar eerder met KRAAN moeten starten!”

Jaap van Rijsten - Vazet Realisatie
Jaap van Rijsten

“Integrale processen vragen een integrale ondersteuning”

Voordelen van kraan

Specifiek voor de bouw
Microsoft look and feel
Voor klein-, midden- en grootbedrijf
Uitbreiden naar behoefte
Korte implementatie trajecten
Samen met de klant ontwikkeld
Toekomstvisie met o.a. BIM en mobiel werken

TOTAL SERVICE BOUWSOFTWARE

Een vast bedrag per maand, passende modules en altijd up to date!

Evenementen

Wilt u meedoen aan een van onze workshops, wilt u weten wanneer weer wij aanwezig zijn op een beurs of voor andere belangrijke data check onze kalender voor de tijd, locatie en aanvullende informatie.

Renovatiebeurs 2018

Bezoek ons tijdens de Renovatiebeurs 2018 op 23, 24 en 25 mei 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch

lees meer Lees meer | Kraan Bouwcomputing - Bouwsoftware

23 mei 2018

Onze klanten

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE
LAATSTE ONTWIKKELINGEN?

Schrijf u nu in de voor de nieuwsbrief!