Hans

Consultant

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Documentbeheer | Kraan Bouwcomputing

Documentbeheer

Herkent u het ook dat er nog te vaak belangrijke informatie lokaal opgeslagen wordt en deze informatie dus niet terug te vinden is in het centrale relatie- en projectdossier? Naast relatiebeheer waarbij alle gegevens van klanten, leveranciers en onderaannemers vastgelegd kunnen worden, is het minstens net zo belangrijk dat de bijbehorende documenten op een eenduidige en uniforme wijze centraal opgeslagen worden. Met KRAAN Documentbeheer structureert u al uw documenten en vindt u deze gemakkelijk terug.

Hans

Consultant

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Documentbeheer

Belangrijke eigenschappen:

Alle documenten inzichtelijk bij uw project

E-mails eenvoudig in uw dossier slepen

Sleepfunctie vanuit de Windows Verkenner

Eigen mappenstructuur met sjabloondocumenten

Alle type documenten kunnen opslaan

Ontdek documentbeheer van Kraan

Het gebruiksgemak van KRAAN Documentbeheer

Het gemak bepaalt de tevredenheid van onze KRAAN Documentbeheer-gebruikers. Het slepen van documenten is hier een goed voorbeeld van. Een document of e-mail sleept u met één simpele handeling naar de juiste map binnen uw ‘KRAAN-verkenner’. Met deze KRAAN-verkenner, die overeenkomsten heeft met de Windows Verkenner, wordt een eenduidige en uniforme wijze van opslag van projectgegevens gerealiseerd. Alle soorten documenten kunnen centraal worden opgeslagen, of het nu gaat om Word- en Excelbestanden, tekeningen, afbeeldingen of video’s.Het is bovendien mogelijk om medewerkers per map rechten toe te kennen. Zo zorgt u ervoor dat alleen medewerkers die hiervoor bevoegd zijn toegang krijgen tot bepaalde documenten.

Mobiele werkbon integratie

Zelfs foto’s die met behulp van de mobiele werkbon app gemaakt zijn, worden automatisch opgeslagen bij de betreffende werkbon en zijn vervolgens eenvoudig terug te vinden bij de desbetreffende opdracht. Ook andere documenten kunnen via de mobiele werkbon app opgevraagd worden, zodat per klant en per project altijd de juiste informatie voorhanden is.

Documentbeheer voor de bouw

In de productflyer, welke te downloaden is via onze website, vindt u nog veel meer informatie over KRAAN Documentbeheer. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze accountmanagers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 010 - 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Documentbeheer?

Gerelateerde producten

Module Relatiebeheer | Kraan Bouwcomputing

Relatiebeheer

Het is van groot belang om gegevens van uw relaties actueel en op een betrouwbare plek inzichtelijk te hebben. Dit binnen een of meerdere van uw bedrijven of inzichtelijk via een App!

Lees meer
Module Inkoop | Kraan Bouwcomputing

Inkoop

In deze module regelt u het gehele inkoopproces van offerteaanvraag tot inkoopcontract. Stuur uw aanvragen uit naar leveranciers en onderaannemers en bekijk uw inkoopresultaat in Projectbewaking.

Lees meer
Module Planning | Kraan Bouwcomputing

Planning

Op eenvoudige wijze een geheel project verplaatsen, dat kan! Wilt u een overall planning of een planning per project? Welke mensen zet u in op welk project. Download de 30 dagen proeflicentie!

Lees meer