Productoverzicht

Waar de een spreekt over relatiebeheer, praat de ander over CRM. We bedoelen hier precies hetzelfde mee. Of het nu gaat om uw (potentiële) klanten, leveranciers, onderaannemers of andere betrokken relaties bij een van uw projecten, het is tegenwoordig altijd van groot belang om gegevens van uw relaties actueel en op een betrouwbare plek inzichtelijk te hebben. U heeft hierdoor altijd de juiste informatie voorhanden.

Bouw CRM; Centraal relatiedossier

Met CRM voor de bouw van KRAAN beheert u op centrale wijze alle benodigde informatie van uw relaties. Of het nu om offertes, tekeningen, afbeeldingen of andere correspondentie gaat, alle gegevens zijn per relatie eenvoudig terug te vinden. Ook is het mogelijk om relaties te koppelen aan een project en een specifieke rol toe te kennen. Op die manier is uw relatie- en projectdossier altijd actueel.

Mailings vanuit CRM

Tevens biedt onze relatiebeheer module de mogelijkheid om op basis van vrije kenmerken en andere criteria eenvoudig selecties te maken zodat u bijvoorbeeld heel gericht een uitnodiging of nieuwsbrief kunt versturen. Dit zijn functionaliteiten die binnen een klantvriendelijke en servicegerichte organisatie vandaag de dag niet meer mogen ontbreken!

Inzicht in uitstaande offertes

Het komt nog veel voor dat uitgebrachte offertes worden bijgehouden in een los MS-Excel overzicht. Met KRAAN Relatiebeheer is ook dit niet meer nodig en wordt acquisitie steeds overzichtelijker en efficiënter. Welke offertes staan er bij welke relaties uit en wat is de status van de offerte? Is de offerte onderbouwd met een calculatie? En hoe vaak is het voorgekomen dat er uiteindelijk geen opdracht uit de offerte is gekomen? Allemaal nuttige informatie die eenvoudig terug te vinden is in het CRM.

Documenten op de relatiekaart

Voordelen

Eenmalige invoer van relaties
Volledig geïntegreerd met andere modules
Registratie van allerlei soorten relaties
Vrije kenmerken
Grip op uw verkooptrajecten
Mailings in een handomdraai

KRAAN Relatiebeheer geeft inzicht

In de relatiebeheer module van KRAAN kunt u uw medewerkers de gewenste rechten geven zodat zij alleen maar de informatie van een relatie kunnen inzien die zij in hun dagelijkse werkzaamheden nodig zullen hebben. Relevante gegevens van relaties zijn uiteraard ook beschikbaar in andere KRAAN modules, zoals bij Financieel, Kopersbeheer en Inkoop, maar ook in de mobiele werkbon.

CRM voor de bouw van KRAAN

Wilt u ook meer grip op uw verkooptrajecten en al uw relaties op een centrale plek beheren? Voor meer informatie over ons CRM voor de bouw kunt u de productflyer downloaden. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Stuur een bericht via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 010 – 28 66 666.

Quotes

Raymond Barendse - Vehoec Aannemers B.V.
Raymond Barendse

“Kraan tilt ons naar een hoger niveau.”

Chris de Boer - Mercuur Bouw
Chris de Boer

“De software is gebruiksvriendelijk, uitbreiden is makkelijk mogelijk en het contact met de mensen van Kraan is altijd goed.”

Frank van der Meer - Meerbouw Pijnacker
Frank van der Meer

“Kraan ondersteunt ons met de verdere groei van ons bouwbedrijf”

Cor de Jong - Bouwbedrijf Bakker Arkel
Cor de Jong

“Wij leggen álles vast in KRAAN”

Jacco van den Hogen - Van den Hogen Bouwbedrijven
Jacco van den Hogen

“We hadden 10 jaar eerder met KRAAN moeten starten!”

Jaap van Rijsten - Vazet Realisatie
Jaap van Rijsten

“Integrale processen vragen een integrale ondersteuning”

Voordelen van kraan

Specifiek voor de bouw
Microsoft look and feel
Voor klein-, midden- en grootbedrijf
Uitbreiden naar behoefte
Korte implementatie trajecten
Samen met de klant ontwikkeld
Toekomstvisie met o.a. BIM en mobiel werken

TOTAL SERVICE BOUWSOFTWARE

Een vast bedrag per maand, passende modules en altijd up to date!

Evenementen

Wilt u meedoen aan een van onze workshops, wilt u weten wanneer weer wij aanwezig zijn op een beurs of voor andere belangrijke data check onze kalender voor de tijd, locatie en aanvullende informatie.

Renovatiebeurs 2018

Bezoek ons tijdens de Renovatiebeurs 2018 op 23, 24 en 25 mei 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch

lees meer Lees meer | Kraan Bouwcomputing - Bouwsoftware

23 mei 2018

Onze klanten

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE
LAATSTE ONTWIKKELINGEN?

Schrijf u nu in de voor de nieuwsbrief!