Productoverzicht

De module Kopersbeheer is een ideaal hulpmiddel als het gaat om de bouw van enkele woningen, maar ook als het gaat om de bouw van kleine of grote series woningen. Het meer- en minderwerk wordt eenvoudig beheerd en er kan inspraak worden gegeven aan kopers in de ontwikkeling en realisatie van hun huis. Dankzij een heldere structuur kan heel gemakkelijk het overzicht worden behouden. Het proces wordt hierdoor beter beheersbaar, waardoor het rendement zal worden verhoogd.

Volledig geïntegreerd

Kopersbeheer van KRAAN is geen op zichzelf staande softwaremodule. De module is volledig geïntegreerd met acquisitie, relaties, calculaties, werkvoorbereiding, inkoop, documentenbeheer, werkenadministratie en financiële administratie. Gegevens hoeven dus niet vanuit het ene programma naar het andere overgenomen te worden.

Software voor de kopersbegeleider

Wanneer een koper een huis koopt, dan komt er een lijst met meer- en minderwerk opties beschikbaar, waarbij het ook mogelijk is de prijzen te onderbouwen door middel van een calculatie. De software bewaakt de keuzetermijnen en signaleert de afloopdatum. De mogelijke opties worden geaccordeerd of geblokkeerd, waarna de gekozen opties automatisch bevestigd worden, worden vrijgegeven voor facturering én als budget worden toegevoegd binnen de projectadministratie. Wel zo gemakkelijk voor de kopersbegeleiding dus.

Overzicht meer- en minderwerk keuzes

Totaal overzicht meer- en minderwerk

Voordelen

Overzichtelijk dankzij blokken, bouwfases, bouwtypes en bouwnummers
Complete registratie en controle over het kopersbegeleidingsproces
Snel genereren van de puntenlijst, meterkastlijst en onderaannemerslijst
Onderbouwde meerwerkpunten geïntegreerd met Werkbegroting en Projectbewaking
Koppeling met HomeDNA online woningdossier

Ondersteuning van de aankoopwoning

Naast het beheren van de meer- en minderwerk opties, beheert Kopersbeheer ook de aankoopgegevens zoals de contactgegevens van potentiële kopers, de aangekochte woningen, garantieregelingen per onderdeel op basis van de opleverdatum en klachtenbeheer. Zo zijn alle benodigde gegevens per woning altijd bij de hand.

Koppeling met HomeDNA

De klantbeleving is erg belangrijk bij het kopen van een huis. Tegenwoordig heb je bijna overal een omgeving, ook wel een portaal, waar de voor jouw belangrijke informatie 24/7 te vinden is. HomeDNA heeft zo’n online woningdossier ontwikkeld, waarbij persoonlijk contact, beleving voor de koper en efficiëntie voor de kopersbegeleider voorop staan. De koppeling tussen Kraan en HomeDNA maakt het mogelijk dat er automatisch gegevens doorgeschoten worden naar het woondossier en weer terug. Denk hierbij aan de meer- minderwerk opties, kopersinformatie, bouwnummers en bouwtypes/woningtypes.

Meer informatie over KRAAN Kopersbeheer

Wilt u meer informatie over de module Kopersbeheer? Download dan gratis de productflyer op onze website. Bent u benieuwd wat deze module voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op de website of telefonisch via het telefoonnummer 010 – 28 66 666.

Quotes

Raymond Barendse - Vehoec Aannemers B.V.
Raymond Barendse

“Kraan tilt ons naar een hoger niveau.”

Chris de Boer - Mercuur Bouw
Chris de Boer

“De software is gebruiksvriendelijk, uitbreiden is makkelijk mogelijk en het contact met de mensen van Kraan is altijd goed.”

Frank van der Meer - Meerbouw Pijnacker
Frank van der Meer

“Kraan ondersteunt ons met de verdere groei van ons bouwbedrijf”

Cor de Jong - Bouwbedrijf Bakker Arkel
Cor de Jong

“Wij leggen álles vast in KRAAN”

Jacco van den Hogen - Van den Hogen Bouwbedrijven
Jacco van den Hogen

“We hadden 10 jaar eerder met KRAAN moeten starten!”

Jaap van Rijsten - Vazet Realisatie
Jaap van Rijsten

“Integrale processen vragen een integrale ondersteuning”

Voordelen van kraan

Specifiek voor de bouw
Microsoft look and feel
Voor klein-, midden- en grootbedrijf
Uitbreiden naar behoefte
Korte implementatie trajecten
Samen met de klant ontwikkeld
Toekomstvisie met o.a. BIM en mobiel werken

TOTAL SERVICE BOUWSOFTWARE

Een vast bedrag per maand, passende modules en altijd up to date!

Evenementen

Wilt u meedoen aan een van onze workshops, wilt u weten wanneer weer wij aanwezig zijn op een beurs of voor andere belangrijke data check onze kalender voor de tijd, locatie en aanvullende informatie.

Renovatiebeurs 2018

Bezoek ons tijdens de Renovatiebeurs 2018 op 23, 24 en 25 mei 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch

lees meer Lees meer | Kraan Bouwcomputing - Bouwsoftware

23 mei 2018

Onze klanten

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE
LAATSTE ONTWIKKELINGEN?

Schrijf u nu in de voor de nieuwsbrief!