Productoverzicht

Sluit uw financiële administratie wel naadloos aan op de projectadministratie? Misschien maakt u zelfs gebruik van verschillende losse systemen, waardoor u gegevens vaak ook nog eens dubbel moet invoeren. Niet efficiënt en alle kans op fouten. De module Financieel van KRAAN is volledig geïntegreerd met de projectadministratie en Service & Onderhoud voor het bonnenwerk. Een complete financiële administratie die inzicht geeft in het ‘onderhanden werk’.

Financiële administratie voor de bouw

Een compleet boekhoudprogramma voor de bouw, rekening houdend met onder andere G-rekening, onderhanden werk, verschillende BTW-percentages, inkoopcontracten en eventuele rekening-courant verhoudingen. Financiële overzichten zoals een kolommenbalans, een openstaande posten lijst, BTW-aangifte en andere rapportages kunnen vervolgens eenvoudig worden gegenereerd.

Inlezen inkoopfacturen

Door de eenvoudige en complete opzet kunnen inkoopfacturen in een handomdraai worden geboekt of ingelezen. Hierbij ondersteunen wij de Ketenstandaard Bouw en Installatie (voorheen S@les in de Bouw). Inkoopfacturen van leveranciers worden met één druk op de knop ingeboekt en kunnen zelfs als basis dienen voor de uitgaande regiefactuur naar uw opdrachtgever. Opslagen over de inkoopprijzen worden automatisch toegekend. Daarnaast integreert de module Financieel met diverse scan/herken software oplossingen die digitale facturen (PDF) omzetten in elektronische facturen (XML).

Accordering via workflow

Naar wens kunt u middels een workflow uw inkoopfacturen door uw organisatie sturen. In onze software kunt u rollen toekennen, zodat de juiste medewerker de factuur ter accordering aangeboden krijgt. Facturen worden centraal ingeboekt, raken niet meer kwijt en u weet altijd bij welke medewerker deze ter goedkeuring ligt. Een belangrijk voordeel is ook nog eens dat inkomende facturen digitaal inzichtelijk zijn binnen de projectadministratie.

Boeken inkoopfactuur

Voordelen

Naadloze project- en financiële administratie
Compleet boekhoudprogramma
Specifiek voor de bouw
Inclusief workflow
Inclusief inlezen elektronische facturen

Meer informatie over KRAAN Financieel

Wilt u ook graag werken met de KRAAN module Financieel of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. Onze specialisten staan voor u klaar en kijken graag met u naar de mogelijkheden! Download voor meer informatie ook de productflyer Financieel. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 010 – 28 66 666.

Quotes

Raymond Barendse - Vehoec Aannemers B.V.
Raymond Barendse

“Kraan tilt ons naar een hoger niveau.”

Chris de Boer - Mercuur Bouw
Chris de Boer

“De software is gebruiksvriendelijk, uitbreiden is makkelijk mogelijk en het contact met de mensen van Kraan is altijd goed.”

Frank van der Meer - Meerbouw Pijnacker
Frank van der Meer

“Kraan ondersteunt ons met de verdere groei van ons bouwbedrijf”

Cor de Jong - Bouwbedrijf Bakker Arkel
Cor de Jong

“Wij leggen álles vast in KRAAN”

Jacco van den Hogen - Van den Hogen Bouwbedrijven
Jacco van den Hogen

“We hadden 10 jaar eerder met KRAAN moeten starten!”

Jaap van Rijsten - Vazet Realisatie
Jaap van Rijsten

“Integrale processen vragen een integrale ondersteuning”

Voordelen van kraan

Specifiek voor de bouw
Microsoft look and feel
Voor klein-, midden- en grootbedrijf
Uitbreiden naar behoefte
Korte implementatie trajecten
Samen met de klant ontwikkeld
Toekomstvisie met o.a. BIM en mobiel werken

TOTAL SERVICE BOUWSOFTWARE

Een vast bedrag per maand, passende modules en altijd up to date!

Evenementen

Wilt u meedoen aan een van onze workshops, wilt u weten wanneer weer wij aanwezig zijn op een beurs of voor andere belangrijke data check onze kalender voor de tijd, locatie en aanvullende informatie.

Renovatiebeurs 2018

Bezoek ons tijdens de Renovatiebeurs 2018 op 23, 24 en 25 mei 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch

lees meer Lees meer | Kraan Bouwcomputing - Bouwsoftware

23 mei 2018

Onze klanten

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE
LAATSTE ONTWIKKELINGEN?

Schrijf u nu in de voor de nieuwsbrief!