Productoverzicht

Projectadministratie bouw

Liggen we op schema qua oplevering en blijven we binnen het budget? Is het meer- of minderwerk goed geregistreerd en welke facturen gaan we nog ontvangen van onderaannemers? U wilt altijd direct inzicht hebben in de status van uw project met de daarbij behorende informatie. Zo heeft én behoudt u grip op uw projecten. Een goede projectadministratie in de bouw is hierbij van grote betekenis!

Af van diverse losse overzichten

Om inzicht te krijgen in de status van een project komt het bij veel bedrijven nog voor dat diverse losse documenten, zoals budgetten, kostenplaatjes en inkoopoverzichten, handmatig samengevoegd worden. Dit kost onnodig veel tijd en geeft niet direct een helder beeld van de voortgang. Daarom is de module Projectbewaking ontwikkeld.

KRAAN Projectbewaking geeft grip

Met de module Projectbewaking van KRAAN hebben uw medewerkers de budgetten, kosten, facturen, inkoopcontracten, documenten en meer- en minderwerk direct inzichtelijk, of het nu gaat om een klein of groot project. U kunt per project zelf de diepgang van bewaking bepalen. De onderliggende werkbegroting zorgt voor een juist budget. Budgetverschuivingen of meer- en minderwerk worden netjes toegevoegd aan de werkbegroting en vastgelegd per week. Zo heeft u altijd inzicht in de veranderingen die gedurende het project zijn doorgevoerd.

Projectadministratie voor de bouw

De module Projectbewaking is flexibel in opzet en compleet qua mogelijkheden. Let wel, de vele mogelijkheden staan absoluut niet in de weg wanneer u deze module uitsluitend wilt gebruiken voor kleine(re) projecten. KRAAN Projectbewaking integreert met onze andere modules zoals Werkbegroting, Inkoop, Facturering en natuurlijk Financieel. Digitale inkoopfacturen zijn uiteraard ook inzichtelijk binnen de projectadministratie. U heeft zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van vrije kolommen en memovelden om informatie vast te leggen. Prognoses en voortgang worden netjes per periode vastgelegd, zo houdt u dagelijks grip op al uw projecten.

Projectbewaking

Voordelen

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid
Vrije kolommen
Inzoomen naar detailinformatie
Per periode vastleggen van mutaties
Inkoopfacturen digitaal inzichtelijk

Meer informatie over projectadministratie software bouw

Heeft u vragen over onze projectadministratie software voor de bouw? Of bent u benieuwd wat onze module Projectbewaking voor uw bedrijf kan betekenen? Wij adviseren u graag! Download de productflyer of neem vrijblijvend contact met ons op. Contact opnemen kan via het contactformulier op de website of telefonisch via het telefoonnummer 010 – 28 66 666.

Quotes

Raymond Barendse - Vehoec Aannemers B.V.
Raymond Barendse

“Kraan tilt ons naar een hoger niveau.”

Chris de Boer - Mercuur Bouw
Chris de Boer

“De software is gebruiksvriendelijk, uitbreiden is makkelijk mogelijk en het contact met de mensen van Kraan is altijd goed.”

Frank van der Meer - Meerbouw Pijnacker
Frank van der Meer

“Kraan ondersteunt ons met de verdere groei van ons bouwbedrijf”

Cor de Jong - Bouwbedrijf Bakker Arkel
Cor de Jong

“Wij leggen álles vast in KRAAN”

Jacco van den Hogen - Van den Hogen Bouwbedrijven
Jacco van den Hogen

“We hadden 10 jaar eerder met KRAAN moeten starten!”

Jaap van Rijsten - Vazet Realisatie
Jaap van Rijsten

“Integrale processen vragen een integrale ondersteuning”

Voordelen van kraan

Specifiek voor de bouw
Microsoft look and feel
Voor klein-, midden- en grootbedrijf
Uitbreiden naar behoefte
Korte implementatie trajecten
Samen met de klant ontwikkeld
Toekomstvisie met o.a. BIM en mobiel werken

TOTAL SERVICE BOUWSOFTWARE

Een vast bedrag per maand, passende modules en altijd up to date!

Evenementen

Wilt u meedoen aan een van onze workshops, wilt u weten wanneer weer wij aanwezig zijn op een beurs of voor andere belangrijke data check onze kalender voor de tijd, locatie en aanvullende informatie.

Renovatiebeurs 2018

Bezoek ons tijdens de Renovatiebeurs 2018 op 23, 24 en 25 mei 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch

lees meer Lees meer | Kraan Bouwcomputing - Bouwsoftware

23 mei 2018

Onze klanten

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE
LAATSTE ONTWIKKELINGEN?

Schrijf u nu in de voor de nieuwsbrief!