Productoverzicht

De administratieve last die gepaard gaat met de uitvoering van seriematig/planmatig onderhoud en mutatieonderhoud is groot. Om u te ontlasten bij deze processen, bieden wij u met KRAAN Renovatie een volledige en geïntegreerde oplossing. Zo voorziet de unieke en krachtige software van KRAAN Renovatie onder andere in de mogelijkheid om werkzaamheden digitaal op te nemen middels een tablet. Bovendien kunnen de opgenomen werkzaamheden direct worden verwerkt tot een calculatie, automatisch opgevolgd door de complete werkvoorbereiding en inkoop. Tot slot kunt u met KRAAN Renovatie zelfs uw onderaannemers en opdrachtgevers online aansturen of informeren!

Woningopname app voor onderhoudswerkzaamheden

Traditioneel werden notities bij opnames van mutatieonderhoud en planmatig onderhoud handmatig op locatie gemaakt. Vervolgens werden deze op kantoor overgetypt en verder uitgewerkt. Met KRAAN Renovatie behoort die inefficiënte werkwijze voorgoed tot het verleden. De gebruiksvriendelijke woningopname app van KRAAN stelt u namelijk in staat om alle hoeveelheden per woning volledig digitaal op te nemen. Daarnaast biedt de woningopname app de mogelijkheid om op locatie tekeningen op te roepen en kunnen er foto’s worden gemaakt (welke te koppelen zijn aan specifieke ruimtes). Ook het bepalen van de indeling van ruimtes kan direct op locatie plaatsvinden. En, natuurlijk is alle vastgelegde informatie direct op kantoor beschikbaar.

Uniek: integratie met calculatie en werkvoorbereiding

Hoewel het gebruiksvriendelijk opnemen van werkzaamheden een cruciaal onderdeel vormt binnen KRAAN Renovatie, neemt de module u nog veel meer werk uit handen. KRAAN Renovatie verwerkt namelijk automatisch alle opgenomen hoeveelheden, foto’s en documenten in een calculatie. De calculatie kan vervolgens eenvoudig worden omgezet in een werkbegroting en direct voor de inkoop worden toegepast. Speciaal voor planmatig onderhoud wordt alle informatie uitgezet in een matrix met adressen. Zo zorgen wij ervoor dat u het overzicht integraal kunt behouden en de status en voorgang van uw project kunt volgen.

Deelbegroting objectmatrix

Voordelen

(Mobiele) koude opname, warme opname en uitvoering
Voortgang bewaking
Per woning direct inzicht in de te renoveren onderdelen
Volledige integratie met de werkbegroting, inkoop en projectbewaking
Afrekenen met onderaannemers middels afrekenstaten
Portaal voor onderaannemers en opdrachtgevers

Online portaal

Doordat KRAAN Renovatie bovendien over een online portaal beschikt, kunt u gemakkelijk onderaannemers aansturen en opdrachtgevers informeren. De onderaannemer kan op overzichtelijke wijze zien welke werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd en de opdrachtgever kan de voorgang van het project realtime volgen. Bovendien kunt u middels handige extrapolatie overzichten uw opdrachtgever tijdig voorzien van de te verwachten projectkosten.

Meer informatie over KRAAN Renovatie

Heeft u vragen over de module KRAAN Renovatie? Of bent u benieuwd wat deze module voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op deze website in te vullen, door een e-mail te sturen aan info@kraan.com of door te bellen met telefoonnummer 010 – 28 66 666. Onze specialisten staan u met veel enthousiasme en uitvoerige parate kennis te woord!

Quotes

Raymond Barendse - Vehoec Aannemers B.V.
Raymond Barendse

“Kraan tilt ons naar een hoger niveau.”

Chris de Boer - Mercuur Bouw
Chris de Boer

“De software is gebruiksvriendelijk, uitbreiden is makkelijk mogelijk en het contact met de mensen van Kraan is altijd goed.”

Frank van der Meer - Meerbouw Pijnacker
Frank van der Meer

“Kraan ondersteunt ons met de verdere groei van ons bouwbedrijf”

Cor de Jong - Bouwbedrijf Bakker Arkel
Cor de Jong

“Wij leggen álles vast in KRAAN”

Jacco van den Hogen - Van den Hogen Bouwbedrijven
Jacco van den Hogen

“We hadden 10 jaar eerder met KRAAN moeten starten!”

Jaap van Rijsten - Vazet Realisatie
Jaap van Rijsten

“Integrale processen vragen een integrale ondersteuning”

Voordelen van kraan

Specifiek voor de bouw
Microsoft look and feel
Voor klein-, midden- en grootbedrijf
Uitbreiden naar behoefte
Korte implementatie trajecten
Samen met de klant ontwikkeld
Toekomstvisie met o.a. BIM en mobiel werken

TOTAL SERVICE BOUWSOFTWARE

Een vast bedrag per maand, passende modules en altijd up to date!

Evenementen

Wilt u meedoen aan een van onze workshops, wilt u weten wanneer weer wij aanwezig zijn op een beurs of voor andere belangrijke data check onze kalender voor de tijd, locatie en aanvullende informatie.

Renovatiebeurs 2018

Bezoek ons tijdens de Renovatiebeurs 2018 op 23, 24 en 25 mei 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch

lees meer Lees meer | Kraan Bouwcomputing - Bouwsoftware

23 mei 2018

Onze klanten

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE
LAATSTE ONTWIKKELINGEN?

Schrijf u nu in de voor de nieuwsbrief!