Otto van der Meer

Financieel Consultant

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Service & Onderhoud | Kraan Bouwcomputing

Service & Onderhoud

De modules voor Service & Onderhoud bieden u de mogelijkheid om snel en efficiënt uw klachten, meldingen en ander kortlopend werk af te handelen. Bij vaste opdrachtgevers zoals woningcorporaties en verzekeraars kunt u gebruik maken van slimme instellingen voor urgenties, vaste onderaannemers of bijvoorbeeld factuurlayouts. Binnengekomen meldingen kunnen eenvoudig worden omgezet naar één of meerdere werkbonnen voor de vakman of onderaannemer.

Otto van der Meer

Financieel Consultant

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Service en onderhoud

Belangrijke eigenschappen:

Volledige onderhoudshistorie objecten

Snellere afhandeling van meldingen/klachten

(Vaste) Onderaannemers eenvoudig en snel aan te sturen

Actuele status informatie voor opdrachtgevers

Eenvoudig inlezen adressenbestanden van opdrachtgevers

Ontdek KRAAN Service & Onderhoud

Planbord

Naar wens kunnen de werkbonnen middels een digitaal planbord worden gepland en naar het mobiele apparaat van de vakman worden uitgezet. U weet daarmee altijd of uw vakman op tijd bij de volgende klus kan zijn of dat hij nog een gaatje heeft voor een spoedopdracht.

Portalen en S@les/ KOVRA standaard

Uiteraard behoren portalen, het inlezen van reparatieverzoeken en managementrapportages ook tot de mogelijkheden. Hierbij ondersteunen wij de S@les/ KOVRA berichtenstandaard voor zowel de Onderhoudsopdracht als de Onderhoud status.

Wilt u meer weten over KRAAN Service & Onderhoud?

Gerelateerde producten

Icoon Werkbonapp

Werkbon App

Registreer uw uren, materiaal, werkzaamheden en opmerkingen middels de werkbon App. Voeg foto toe, stuur een bijlage mee of vraag om handtekening van de klant. Realtime gekoppeld met kantoor.

Lees meer
Module Renovatie | Kraan Bouwcomputing

Renovatie

Kraan Renovatie voor grootschalige renovatieprojecten en mutatie onderhoud. De werkzaamheden kunnen digitaal worden opgenomen en direct worden verwerkt tot een calculatie.

Lees meer
Module Planning | Kraan Bouwcomputing

Planning

Op eenvoudige wijze een geheel project verplaatsen, dat kan! Wilt u een overall planning of een planning per project? Welke mensen zet u in op welk project. Download de 30 dagen proeflicentie!

Lees meer