Microsoft dynamics xRM Objectenbeheer | Service en Onderhoud

Objectbeheer, oftewel: Service en Onderhoud. Binnen dit onderdeel van xRM vind je administratieve informatie over de door jou in beheer genomen objecten. Daarnaast wordt hier ook  de informatie over de afhandeling van reparatiemeldingen en onderhoudswerkzaamheden vastgelegd. 

Beheer eenvoudig alle onderhoudsverzoeken

Plan via xRM eenvoudig de reparatieverzoeken en onderhoudswerkzaamheden in voor je vakmensen. De gemaakte afspraken zijn direct inzichtelijk in de Service App. Ook de werkbonnen van opdrachtgevers kun je beheren doordat deze naadloos binnenkomen met de DICO koppeling. Zo heb je grip op de zelf aangemaakte opdrachten en de ontvangen opdrachten van je opdrachtgevers in één applicatie.

Alle vastgelegde communicatie inzien 

Door de integratie met projecten leg je eenvoudig alle communicatie rondom projecten vast die je op de bouwplaats, onderweg of op kantoor hebt verzameld. Maak dossiers nog completer door het toevoegen van foto’s voor- en na afronding van de werkzaamheden. Na invoering van de gegevens worden gesynchroniseerd in xRM, zodat iedereen beschikt over de juiste en dezelfde informatie. Eén applicatie, één plek en één waarheid. 

Grip door het digitale planbord – slim plannen

Houd overzicht en grip op je planning doormiddel van het digitale planbord. Door de mogelijkheid om werkbonnen te plannen voor onderaannemers en door te sturen houd je grip op het uitstaande werk. Je hebt controle op planning en daarmee de status van de opdrachten.

Automatisch plannen en route optimalisatie

Het planbord biedt vergaande slimme functionaliteiten. Zo kan je door middel van batches je onderhoudscontract afspraken in één keer in laten plannen over de maanden die jij instelt. Dus minder handelingen om onderhoudsafspraken in te plannen, maar geautomatiseerd. Naast deze mogelijkheid kan je ook ’s nachts je planning door het systeem laten optimaliseren, zodat jouw vakmannen niet via Groningen naar Limburg rijden en weer terug. Maar biedt je ze de meest optimale route door de inzet van deze module. Zo voorkom je onnodige reistijd en verhoog je de productiviteit.

Wil jij ook de volgende stap zetten in de vraagstukken rondom objectenbeheer en service- en onderhouds? Vraag dan hier jouw demo aan!Kraanbouwcomputing background menu element