Bouwportalen | Kraan Bouwcomputing

Automatisering bouw

Werkt u nog met verschillende (software)systemen en losse Excel documenten? En weet u eigenlijk ook wel dat dit beter en makkelijker kan! Automatiseer uw bouwbedrijf dan met onze volledige geïntegreerde bouwsoftware. Onze software helpt u om uw bedrijfsprocessen beter in te richten, tijd te besparen en meer grip te krijgen op uw organisatie.


De kracht van automatiseren in de bouw

De kracht van onze software ligt in de ontwikkeling ervan door onze medewerkers. Zij hebben vaak zowel een bouwkundige opleiding, als een ICT-opleiding afgerond of komen uit de bouwbranche, waardoor zij naast technische kennis of bouw kennis meenemen. Kraan blijft in deze specifieke bouwkennis investeren, door ook onze klanten te betrekken bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Zo sluit de praktijk naadloos aan met de techniek van de toekomst.

Voor wie is onze software?

Of u in een klein, midden of groot bedrijf werkt, Kraan heeft de gepaste softwareoplossing voor u. Door onze modulaire opbouw, kunnen we de software goed schalen naar de uw gewenste grootte en vraag. Naast alle bouw en aannemersbedrijven, is onze software ook geschikt voor calculatiebureaus, service en onderhoudsbedrijven, afbouwbedrijven, ontwikkelaars en meer aanverwante branches van de bouw.

Voor een vast bedrag per maand

Veel bouwbedrijven voelen zich belemmerd om over te gaan op andere software door de grote investering. Bij Kraan hoeft dit niet! Bij ons betaalt u een vast bedrag per maand, zonder verrassingen! Daarnaast hoeft u geen extra onderhoud te betalen, zitten de ter beschikking gestelde updates en upgrades en helpdeskondersteuning in het maandbedrag inbegrepen. Wilt u weten wat onze software voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers. Contact opnemen kan ook via ons contactformulier of telefonisch via 010 - 28 66 666.
Neem contact op

Voordelen van Automatisering bouw

Dé specialist in bouwsoftware Sluit naadloos aan op uw wensen en bedrijfsprocessen Diverse integraties met software(keten)partners Total Service oplossing
Voordelen ERP bouw

“Met management rapportages kunnen we heel goed laten zien wat de status is van alle meldingen die zijn binnengekomen”