Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Icoon Renovatie App

Renovatie App

Notities bij opnames van mutatieonderhoud en planmatig onderhoud werden in het verleden handmatig op locatie gemaakt en op kantoor overgetypt en verder uitgewerkt. De gebruiksvriendelijke module KRAAN Renovatie stelt u in combinatie met Renovatie App in staat om alle hoeveelheden per woning volledig digitaal op te nemen en heeft u de mogelijkheid om op locatie tekeningen op te roepen en kunnen er foto's worden gemaakt, die ook weer te koppelen zijn aan specifieke ruimtes. Doordat deze App integreert met de softwaremodule heeft u alle vastgelegde informatie direct op kantoor beschikbaar.

Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Meer weten over de Renovatie App?

Wilt u meer weten over de KRAAN Renovatie App? Of bent u benieuwd hoe u de App past binnen in uw workflow? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers. Dit kan via ons online contactformulier of telefonisch via 010 - 28 66 666. Voor een compleet overzicht van onze Apps voor de bouw kunt u ook onze App productflyer downloaden.

Voordelen van Renovatie App

Maak digitale notities bij opnames van mutatieonderhoud en planmatig onderhoud Op locatie tekeningen oproepen Maak foto's en koppel deze aan een ruimte Direct alle informatie beschikbaar door integratie met de module KRAAN Renovatie
Renovatie App | Kraan Bouwcomputing
Klantcase Vazet | Kraan Bouwcomputing

“Durf te investeren in een systeem én in het veranderproces. ”