Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Icoon Renovatie App

Renovatie App

Notities bij opnames van mutatieonderhoud en planmatig onderhoud werden in het verleden handmatig op locatie gemaakt en op kantoor overgetypt en verder uitgewerkt. De gebruiksvriendelijke module KRAAN Renovatie stelt u in combinatie met Renovatie App in staat om alle hoeveelheden per woning volledig digitaal op te nemen en heeft u de mogelijkheid om op locatie tekeningen op te roepen en kunnen er foto's worden gemaakt, die ook weer te koppelen zijn aan specifieke ruimtes. Doordat deze App integreert met de softwaremodule heeft u alle vastgelegde informatie direct op kantoor beschikbaar.

Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
renovatie

Belangrijke eigenschappen:

Voor mutatieonderhoud en planmatig onderhoud

Foto's toevoegen aan ruimtes

Maak notities bij uw opnames

Online en offline kunnen werken

Krijg een handtekening onder uw opname

Kraan in twee minuten

Meer weten over de Renovatie App?

Wilt u meer weten over de KRAAN Renovatie App? Of bent u benieuwd hoe u de App past binnen in uw workflow? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers. Dit kan via ons online contactformulier of telefonisch via 010 - 28 66 666. Voor een compleet overzicht van onze Apps voor de bouw kunt u ook onze App productflyer downloaden.

Wilt u meer weten over KRAAN Renovatie App?

Gerelateerde producten

Module Renovatie | Kraan Bouwcomputing

Renovatie

Kraan Renovatie voor grootschalige renovatieprojecten en mutatie onderhoud. De werkzaamheden kunnen digitaal worden opgenomen en direct worden verwerkt tot een calculatie.

Lees meer
Module Service & Onderhoud | Kraan Bouwcomputing

Service & Onderhoud

Werk snel en efficiënt uw klachten, meldingen en ander kortlopend werk af. Zet uw werk eenvoudig om één of meerdere (digitale) werkbonnen. Wilt u ook meer grip en overzicht op die talloze kleine klussen?

Lees meer
Ketenintegratie | Kraan Bouwcomputing

(Keten)integraties

Sluit aan op opdrachtgevers, verstrek opdrachten aan onderaannemers. Minder handmatige handelingen. En zoek integratie met derden.

Lees meer