De KRAAN Cloud oplossing is ideaal! | Kraan Bouwcomputing

De KRAAN Cloud oplossing is ideaal!

29-09-17

Kistemaker Bouw werkt met de KRAAN Cloud | Kraan BouwcomputingKistemaker Bouw uit Abbekerk is groeiende! De jongere generatie heeft het bouwbedrijf dit jaar overgenomen en wilde de bedrijfsprocessen vervolgens verbeteren. Een optimalisatieslag op software- en hardwaregebied was nodig, zodat er efficiënter gewerkt kon gaan worden en er meer inzicht verkregen zou worden.

Diepgaande projectadministratie

Kistemaker werkte al met de KRAAN calculatiesoftware maar wilde meer. Directeur Mayert Kistemaker heeft ervaring opgedaan bij een van de grootste bouwers van Nederland en weet hierdoor precies wat hij nodig heeft om inzicht te krijgen. “We zijn dan wel niet zo groot, maar we willen wel een diepgaande projectadministratie voeren zodat we met een druk op de knop inzicht hebben in de stand van het werk. Niet op hoofdlijnen, op gedetailleerd niveau per activiteit. Zelfs met de digitale factuur erachter”, aldus Kistemaker.

Voordelen werken in de Cloud

De projecten van Kistemaker Bouw zijn veelal in Amsterdam. Eén van de specialismen van het bouwbedrijf is het onderkelderen van woningen. Een veelgevraagde oplossing om de woonoppervlakte te vergroten zonder te verhuizen. Mayert Kistemaker voegt toe: “Het is ideaal dat we nu volledig in de Cloud werken. Inkoopfacturen die bijvoorbeeld op kantoor in Abbekerk elektronisch verwerkt worden zijn direct in de bouwkeet inzichtelijk bij het project. Ik heb alles bij de hand, echt super!”
Kistemaker Bouw hoeft ook niet om te kijken naar het uitvoeren van eventuele updates en het maken van backup’s. Dit wordt binnen de KRAAN Cloud oplossing ook netjes geregeld.

Wilt u ook overal kunnen werken en/of is uw huidige server aan vervanging toe? Neem contact op en wij laten u zien hoe eenvoudig u ook aan de slag kunt met de KRAAN Cloud.

Kraanbouwcomputing background menu element