xRM Dynamics Document Management System

Het DMS van Microsoft Dynamics xRM is een online oplossing. Een document management systeem (DMS) voorkomt foutieve beslissingen, want iedereen werkt immers met dezelfde versie van een document. Documentatie is eenvoudig en snel terug te vinden op verschillende niveau’s, denk aan: bedrijven, personen en projecten in xRM. Aanvullend bundel je de communicatie middels dossiers en kun je heel eenvoudig door je document zoeken middels een uitgebreide zoekfunctie.

Voordelen van xRM Documenten:

  • Werk altijd met de meest recente versie van een document
  • Voorzie standaardbrieven van een eigen huisstijl en lay-out
  • Importeer eenvoudig bestaande documenten of bijlagen uit een e-mail
  • Gestructureerd documenteren en vastleggen

Altijd de meest actuele versie van een document

Werk met één centrale documentendatabase zodat alle gebruikers binnen de organisatie op elk moment kunnen beschikken over de meest actuele versie van bestekken, calculaties, offertes, vergunningen, bouwtekeningen en andere belangrijke projectdocumenten.

Templates in jouw huisstijl 

Werken met een DMS is makkelijker en eenvoudig, dan het opslaan op het netwerk. Het DMS genereert daarnaast de standaardbrieven in de huisstijl. Dit zorgt voor een eenduidige en consistente communicatie-wijze. Het generen van standaardbrieven in huisstijl is mogelijk voor een brief naar één bedrijf en/of persoon, maar uiteraard ook voor een gepersonaliseerde mailing van dezelfde brief naar meerdere bedrijven en/of personen.

Eenvoudig een rijk dossier

Dossiervorming is belangrijk om alle documenten te bundelen. Een volledig dossier geeft je medewerkers beter inzicht en grip, zodat ze effectiever kunnen communiceren met je klanten en met onderaannemers. Binnengekomen documenten of communicatie kunnen eenvoudig opgeslagen worden door middel van xRM document. Met één druk op de knop wordt het digitaal ontvangen documenten ingelezen. Zo creëer je op een efficiënte manier een rijke relatie- en klantinzichten dossier.

Ben jij al tijden op zoek naar een goed DMS? Vraag dan een demo aan!

 Kraanbouwcomputing background menu element