Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Klantcase Tempel Bouw

Voor een goede doorstroming moeten processen goed geautomatiseerd zijn. “Tempel Bouw handelt zo’n 50 schademeldingen per week af, dus dit is belangrijk dat soepel verloopt” aldus Bert Regeling die verantwoordelijk is voor het verwerken van al deze opdrachten. Bert Regeling en directeur Hans van Brakel vertellen wat automatisering aan voordelen biedt voor hun bedrijf.

Financiële status

Het Schiedamse aannemingsbedrijf Tempel Bouw bestaat al heel lang. “In 1903 zijn we gestart in het centrum van Schiedam”, vertelt Hans van Brakel, die er sinds 2002 directeur is. In het pand waar Tempel Bouw in 1999 is ingetrokken heb je vanuit de bovenste verdieping prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas. “Het pand hebben we uiteraard zelf gebouwd”, laat Van Brakel met enige trots weten.

Met een team van zo’n 45 man verbouwen ze bedrijfspanden, zorgen ze voor herstel na schade via verzekeringsmaatschappijen en transformeren ze kantoren in woningen. Een van die projecten was een transformatie van een voormalige timmerfabriek tot een bijzonder kantoorpand. En om dat alles in goede banen te leiden, heb je een softwarepartij nodig waarin je vertrouwen hebt. Van Brakel: “Bouwbedrijven hebben over het algemeen krappe marges en nemen grote risico’s. Dan is het belangrijk om een goed inzicht te hebben in hoe een project verloopt en wat op elk moment de financiële status van het project is.”