Efficiënter calculeren met nCalc

Wilt u efficiënter calculeren? Wij werken continu aan het verbeteren van de KRAAN calculatiesoftware om zo te kunnen blijven voorzien in de behoeften van onze klanten. Daarom organiseren wij op donderdag 9 mei een calculatie infosessie voor iedereen die op zoek is naar tijd- en kostenbesparing. Deze middag bent u van harte welkom om kennis te maken met onze nieuwe generatie software die ‘het nieuwe calculeren’ mogelijk maakt en laten wij u zien hoe u efficiënter kunt calculeren.

Calculatiemodule nCalc

BIM-nCalc-pc
Heeft u geen tijd om de kostenbibliotheek bij te werken en gaat er een hoop kennis binnen uw bedrijf verloren? Onze module nCalc is ontwikkeld om uiterst waardevolle calculatiekennis te kunnen waarborgen binnen recepten aan de hand van eigenschappen die vervolgens gebruikt kunnen worden binnen formules. Op basis van de eigenschappen kunt u eenvoudig bepalen hoe de prijs van een element is opgebouwd.
Het voordeel van deze manier van werken is dat het beheer van uw kostenbibliotheek veel makkelijker en goedkoper wordt. Voor een funderingsbalk hoeft u bijvoorbeeld nog maar één recept in uw kostenbibliotheek op te nemen, waarmee vervolgens afhankelijk van de afmetingen van de balk de kosten berekend kunnen worden. Vroeger zou iedere funderingsbalk met een specifieke afmeting apart in de kostenbibliotheek opgenomen zijn.

Lees hier hoe Jaap van Rijsten, directeur van Vazet u voor ging en zijn visie vorm gaf.

Meer informatie:

Datum: 9 mei 2019
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Rhijnspoor 227, 2901 LB Capelle a/d IJssel

U kunt zich hieronder inschrijven voor deze middag. We zien u graag op 9 mei!

Kraanbouwcomputing background menu element