Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Icoon CRM App

CRM App

Het is belangrijk om gegevens van uw relaties actueel en op een betrouwbare plek inzichtelijk te hebben. Dit geldt voor uw (potentiële) klanten, leveranciers, onderaannemers of andere betrokken relaties bij een van uw projecten. Als u gebruik maakt van KRAAN relatiebeheer, heeft u altijd de juiste informatie voorhanden. De CRM App is een verlengstuk van deze KRAAN module.


Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Relaties en projecten altijd en overal beschikbaar

Met de CRM App vindt u al uw relaties en projecten met de daarbij behorende gegevens zoals adres, contactpersonen en emailadressen. Klik op het adres en Google laat u zien waar u naartoe moet of klik op de contactgegevens van uw contactpersoon om te bellen of e-mailen.

Download de KRAAN CRM App op Google Play Download de KRAAN CRM App in de App Store

Meer informatie over de KRAAN CRM App?

Heeft u interesse in de KRAAN CRM App? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 010 - 28 66 666. Vraag ook onze App productflyer aan voor een overzicht van alle KRAAN Apps!

Voordelen van CRM App

Klik op het telefoonnummer om uw contactpersoon te bellen Google Maps toont het adres Verzamel alle contactgegevens in één App Alle projecten van uw relatie zijn terug te vinden
Klantcase Vazet | Kraan Bouwcomputing

“Durf te investeren in een systeem én in het veranderproces. ”