Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Icoon CRM App

CRM App

Het is belangrijk om gegevens van uw relaties actueel en op een betrouwbare plek inzichtelijk te hebben. Dit geldt voor uw (potentiële) klanten, leveranciers, onderaannemers of andere betrokken relaties bij een van uw projecten. Als u gebruik maakt van KRAAN relatiebeheer, heeft u altijd de juiste informatie voorhanden. De CRM App is een verlengstuk van deze KRAAN module.


Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
CRM

Belangrijke eigenschappen:

All uw relaties en projecten inzichtelijk in een App

De CRM App roept uw telefoon, mail en Google Maps aan

Inzicht in betrokkenen op een project

Bekijk documenten

Geïntegreerd met de Module Relatiebeheer

Kraan in twee minuten

Relaties en projecten altijd en overal beschikbaar

Met de CRM App vindt u al uw relaties en projecten met de daarbij behorende gegevens zoals adres, contactpersonen en emailadressen. Klik op het adres en Google laat u zien waar u naartoe moet of klik op de contactgegevens van uw contactpersoon om te bellen of e-mailen.

Download de KRAAN CRM App op Google Play Download de KRAAN CRM App in de App Store

Meer informatie over de KRAAN CRM App?

Heeft u interesse in de KRAAN CRM App? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 010 - 28 66 666. Vraag ook onze App productflyer aan voor een overzicht van alle KRAAN Apps!

Wilt u meer weten over KRAAN CRM App?

Gerelateerde producten

Module Relatiebeheer | Kraan Bouwcomputing

Relatiebeheer

Het is van groot belang om gegevens van uw relaties actueel en op een betrouwbare plek inzichtelijk te hebben. Dit binnen een of meerdere van uw bedrijven of inzichtelijk via een App!

Lees meer
Module Documentbeheer | Kraan Bouwcomputing

Documentbeheer

Met deze KRAAN-verkenner, die overeenkomsten heeft met de Windows Verkenner, wordt op een eenduidige wijze allerlei type (project)documenten opgeslagen.

Lees meer
Workflow software

Workflow

Voorkom dat facturen blijven slingeren op het bureau van uw medewerkers. Stuur uw facturen digitaal in workflow door uw organisatie ter controle. Terwijl uw administratie altijd het overzicht houdt!

Lees meer