Branches

Kraan ontwikkelt oplossingen voor de volgende branches:

bouwbedrijven

Bouw- en Aannemersbedrijven

Al meer dan 50 jaar is Kraan de softwareleverancier voor kleine, midden- en grote bouwbedrijven. De medewerkers van Kraan komen veelal uit de bouwsector en zijn bekend met gehele bedrijfsproces. Deze proceskennis heeft Kraan, samen met haar klanten, vertaald in haar huidige bedrijfssoftware.

U wilt meer overzicht en controle. Overal rouleren losse Excelsheets, afdelingen werken elk met hun eigen systemen, data wordt slecht onderhouden en kennis wordt niet met elkaar gedeeld. Wat zorgt voor veel dubbele en vooral handmatige handelingen. Met Kraan bouwsoftware houdt u grip op uw bedrijfsproces, zodat u weer kunt focussen op wat het belangrijkste is, namelijk bouwen!

calculatiebureaus

Calculatiebureaus

Kraan staat al jaren bekend om haar ijzersterke calculatiesoftware. Van traditioneel calculeren tot 3D BIM-integratie. De calculatiesoftware behoort tot de top  calculatieprogramma’s in Nederland.

Kraan biedt op verschillende niveaus van calculeren een oplossing. Of het nu gaat om het calculeren van een verbouwing, om een serie nieuwbouwwoningen of om een calculatie opgebouwd vanuit een 3D BIM-model, met de Kraan calculatiemodules heeft u altijd een passende oplossing.

Door het Calculatie Uitwissel Formaat (.CUF) kunnen uw opdrachtgevers de calculatie gemakkelijk inlezen en kunt u sneller samenwerken in deze aantrekkende markt.

Vastgoedbeheerders

Vastgoedbeheerders

U wilt als beheerder van uw vastgoed continu inzicht hebben in de staat van uw panden. Met duidelijk vastgelegde onderhoudsverwachtingen, die meetbaar zijn aan de hand van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Zodat u niet voor verrassingen komt te staan en weet met welke zaken u rekening moet houden.

Of u uw inspecties uitvoert volgens de NEN2767 of via een eigen bewezen systematiek, voor beide toepassingen biedt de MJOP software uitkomst.

De MJOP software wordt al meer dan 20 jaar gebruikt, niet alleen door vastgoedbeheerders maar ook door gemeentes en woningbouwverenigingen. Maar ook steeds vaker wordt het vastgoedbeheer bij bouwbedrijven neergelegd aangezien zij het dagelijks- en mutatieonderhoud ook al doen.

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud bedrijven

U merkt dat u als onderhoudsbedrijf of service-afdeling veel tijd verliest aan administratieve rompslomp, het corrigeren van fouten en te veel handmatige handelingen. Door de kortstondige klussen, opdrachten, bijkomende werkbonnen en administratie verliest u veel kostbare tijd en worden helaas meer fouten gemaakt dan u lief is. Tegelijkertijd wil uw opdrachtgever inzicht in uw werkzaamheden en wil de bewoner dat de klus snel klaar is.

U wordt steeds vaker afgerekend op de tevredenheid van de bewoner. Tegelijkertijd wil de opdrachtgever realtime meekijken en vraagt om accurate rapportages over doorlooptijden. Niet alleen van u maar ook uw onderaannemers.

U maakt deel uit van de keten, want ketenintegratie is aan de orde van de dag. U bent er klaar voor als uw opdrachtgever(s) de totale gegevensverwerking elektronisch/ digitaal wil/willen doen door standaarden als bijvoorbeeld Ketenstandaard Bouw & Installatie.

Renovatie
De afgelopen jaren heeft Kraan in samenspraak met een aantal van haar klanten een uniek product ontwikkeld voor mutatieonderhoud en grote renovatieprojecten. Goede voorbeelden van grote renovatieprojecten zijn de ‘Nul-op-de-meter’ projecten en ‘De Stroomversnelling’. Er is geen vergelijkbaar product op de markt verkrijgbaar, mede door het renovatieportaal.

TOTAL SERVICE BOUWSOFTWARE

Een vast bedrag per maand, passende modules en altijd up to date!

Quotes

Raymond Barendse - Vehoec Aannemers B.V.
Raymond Barendse

“Kraan tilt ons naar een hoger niveau.”

Chris de Boer - Mercuur Bouw
Chris de Boer

“De software is gebruiksvriendelijk, uitbreiden is makkelijk mogelijk en het contact met de mensen van Kraan is altijd goed.”

Frank van der Meer - Meerbouw Pijnacker
Frank van der Meer

“Kraan ondersteunt ons met de verdere groei van ons bouwbedrijf”

Cor de Jong - Bouwbedrijf Bakker Arkel
Cor de Jong

“Wij leggen álles vast in KRAAN”

Jacco van den Hogen - Van den Hogen Bouwbedrijven
Jacco van den Hogen

“We hadden 10 jaar eerder met KRAAN moeten starten!”

Jaap van Rijsten - Vazet Realisatie
Jaap van Rijsten

“Integrale processen vragen een integrale ondersteuning”

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE
LAATSTE ONTWIKKELINGEN?

Schrijf u nu in de voor de nieuwsbrief!

Evenementen

Wilt u meedoen aan een van onze workshops, wilt u weten wanneer weer wij aanwezig zijn op een beurs of voor andere belangrijke data check onze kalender voor de tijd, locatie en aanvullende informatie.

Renovatiebeurs 2018

Bezoek ons tijdens de Renovatiebeurs 2018 op 23, 24 en 25 mei 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch

lees meer Lees meer | Kraan Bouwcomputing - Bouwsoftware

23 mei 2018

Onze klanten

Al meer dan 50 jaar levert Kraan software voor de bouw- en vastgoedbranche. Elke dag zijn wij druk om betrouwbare en innovatieve software te maken voor klein-, midden- en grootbedrijf, waaronder: