Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Bouwplaats Materieel App

Met de KRAAN Bouwplaats Materieel App beheert u al het materieel en verkoopartikelen die op de bouwplaats aanwezig zijn. Vind en bestel met de zoekfunctie eenvoudig al het materieel en de verkoopartikelen die u zoekt. Wanneer de werkzaamheden zijn voltooid, kunt deze ook weer retour melden bij de materieeldienst. Voor zowel bestellen als afmelden van materieel worden automatisch (verplaatsings)bonnen gegenereerd in de module KRAAN Materieel. In deze module heeft u daarmee ook inzicht in de bestellingen en kunt u de status van de bestellingen volgen.

Ferdinand Bouwkamp

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
bouwplaats-materieel-app

Altijd en overal inzage

Bij ieder materieelstuk kunt u keuringsgegevens inzien zoals de datum van de laatste keuring én wanneer het materieelstuk weer gekeurd moet worden. Daarnaast heeft u bij ieder materieelstuk inzage in alle technische specificaties zoals serienummers en wattages, maar ook een foto van het materieelstuk. Handleidingen of beveiligingsvoorschriften worden middels bijlages weergegeven.

Bekijk ook onze Materieel App. Deze App helpt u bij uw uitgifte en inname, houdt de materieelkosten onder controle en zorgt ervoor dat materieel op tijd én gekeurd kan worden ingezet.

Interesse in de KRAAN Bouwplaats Materieel App voor de bouw?

Bent u geïnteresseerd in de KRAAN Bouwplaats Materieel App? Of heeft u vragen over de werking van de App? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier of telefonisch via 010 - 28 66 666. Bekijk ook eens onze andere Apps voor de bouw en download onze App productflyer.

Download de KRAAN Uren App op Google Play

Voordelen van Bouwplaats Materieel App

Toegang en beheer tot alle op de bouwplaats aanwezig materieelstukken Alle keuringsgegevens per materieelstuk bij de hand U kunt alle technische specificaties inzien Geïntegreerd met de module KRAAN Materieel
bouwplaats-materieel-app
Klantcase Vazet | Kraan Bouwcomputing

“Durf te investeren in een systeem én in het veranderproces. ”